Producten

Kindersetjes

Leuk voor scholen, kinderopvangcentra en kinderfeestjes zijn de kindersetjes. Een setje bestaat uit een blanco windlicht (onbedrukt vel met onderstel) en een pakje met 6 viltstiften, verpakt in een mooi zakje. Per doos van 25 sets kunt u kiezen uit model Ovaal of Model Rond.

BESTELLEN

LED en waxinelichten

U heeft de keus uit drie verschillende lichten, die u met onze windlichten kunt meesturen: een waxinelicht in (onbrandbaar) plastic cup, een waxinelicht in aluminium cup met bijpassend glaasje, of een LED-theelichtje. Alle lichten zijn geschikt voor alle modellen onderstellen even veilig, mits u de veiligheidsvoorschriften in acht neemt. Het waxinelicht met bijpassende glazen cup is wat zwaarder dan de andere twee lichten, waardoor het totale verzendgewicht van een windlicht hoger wordt. Wanneer u de windlichten dus zelf wilt versturen, dan zullen de portokosten iets hoger uitvallen. Het aantal branduren van de waxinelichten is gemiddeld 4 uur.

 

 

BESTELLEN

A6 kaart met eigen ontwerp

Het is mogelijk om de door u ontworpen windlichten, te voorzien van een bijpassende A6 kaart (148  x 105 mm). Deze kaart kan in staand of liggend formaat van een achtergrond en tekst worden voorzien. Daarbij heeft u de keuze uit een aantal achtergronden die wij reeds voor u hebben ontworpen, maar u kunt ook zelf een achtergrond uploaden.

BESTELLEN

Individuele verpakking

Indien u de windlichten wilt geven of versturen, is het mogelijk om deze door ons alvast te laten verpakken. Wij zorgen ervoor dat alle onderdelen en eventuele overige producten, zoals een bijpassende A6 kaart en een waxinelicht, in een stevige luchtkussenenvelop of brievenbusdoos worden ingepakt. U hoeft vervolgens zelf alleen nog maar voor de adressering en frankering te zorgen.

BESTELLEN

Onderstellen

Per doos van 25 stuks kunt u onderstellen voor de modellen Rond (enkele gleuf) en Ovaal/XXL (dubbele gleuf) bestellen.

BESTELLEN

Onbedrukte vellen

Onbedrukte vellen kunnen per doos van 50 stuks (ten behoeve van model Ovaal) of per doos van 25 stuks (model Rond) besteld worden. Voor het model Ovaal zijn twee vellen per onderstel nodig.

BESTELLEN