Gelegenheden

Afscheid

Persoonlijk afscheid nemen

Stuur blanco windlichten mee met de rouwbrief. Genodigden kunnen dan een heel persoonlijke bijdrage leveren aan het afscheid door een laatste groet, herinnering of tekening te maken en retour te sturen of mee te nemen naar de uitvaart. Zo ontstaat een zee van lichtjes. Of u ontwerpt zelf een windlicht. Met een mooie afbeelding en levensmotto van de overledene. Of het gedicht dat tijdens de uitvaart wordt voorgedragen. De windlichten kunnen op, rondom de kist en andere plekken in het uitvaartcentrum neergezet worden.

Persoonlijk bedanken en herdenken

Geef en verstuur een windlicht van eigen ontwerp voor de persoonlijke dankbetuiging. Het is een hele speciale manier van bedanken en herdenken. Iedereen die u rondom het afscheid tot steun is geweest, zal ongetwijfeld een lichtje aansteken voor uw dierbare overledene. Tijdens bijeenkomsten georganiseerd door scholen, verenigingen of werkgevers, maar ook in kleine familie- en kennissenkring, is het een gepaste uiting en sfeervolle toepassing bij rituelen tijdens een herdenking.

Rouwproces

Uitvaart-, rouw-, en ritueelbegeleiders kunnen met de windlichten op sfeervolle en professionele wijze laten zien hoe persoonlijk zij een uitvaart nemen. Als blanco exemplaar met een pakketje viltstiften is het een aanvulling op het ‘rouwpakket’ voor kinderen. Maar ook op Wereldlichtjesdag of andere herdenkingsbijeenkomsten kan het windlicht – voorzien van een logo of andere boodschap – een gewaardeerd geschenk voor de aanwezigen zijn.

Meer weten? We hebben een speciale themawebsite www.afscheidslicht.nl. Hier kunt u meer informatie vinden over de mogelijkheden van het product, maar ook ideeën en inspiratie voor een persoonlijke uitvaart opdoen.

BESTELLEN

Geboorte

Een zeer origineel alternatief voor het traditionele geboortekaartje. Leef je uit op een ontwerp van je zelf of met hulp van de afbeeldingen in onze galerij. Je kunt er ook een A6-kaartje (van eigen ontwerp) aan toevoegen, waar je alle overige gegevens op kwijt kunt.

Indien je ons smalste onderstel van 3mm kiest (alleen op aanvraag te bestellen) is het windlichtje zo licht, dat het met 1 postzegel te verzenden is. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden, we denken graag met je mee.

 BESTELLEN

 

 

 

Trouwen

De romantiek viert hoogtij rondom een huwelijk. Een bedrukt windlicht is prachtige aanvulling en brengt sfeer. Het kan dienen als een zeer originele manier van uitnodigen. Doordat het onderstel uit drie platte, lichtgewicht onderdelen bestaat, is het per brievenbuspost te versturen. De voorpret kan voor iedereen beginnen en het windlichtje zal hen daar dagelijks aan herinneren.

De afbeelding of tekst die u op de uitnodiging heeft gebruikt, kunt u ook laten terugkomen op uw trouwdag. Rondom het altaar in de kerk, op de tafels tijdens het diner met bijvoorbeeld de tafelschikking of het keuzemenu erop.

Leuke tip voor de ceremoniemeester: laat vooraf de genodigden een persoonlijke wens voor het bruidspaar op de blanco windlichten schrijven en zet ze op verschillende locaties tijdens de trouwdag neer. Of als complete verrassing in de ‘bruidssuite’!

BESTELLEN

Kerst

Een bijzondere, originele kerstkaart maak je zelf!

Kerst! Een tijd van gezelligheid, kaarsjes, maar vaak ook van drukte. Des te handiger is de ontwerpsoftware van Licht met bericht. Upload een leuke foto en voeg er een kerstboodschap aan toe. Of juist een spreuk, gedicht of levensmotto dat minder tijdelijk is. Wedden dat deze originele kerstkaarten vol licht en warmte nog lang in de huizen van uw familie en vrienden zal staan? U kunt er ook nog een zelfontworpen A6-formaat kaart aan toevoegen. En omdat het onderstel uit lichtgewicht, platte onderdelen bestaat, verstuurt u ze gewoon per brievenbuspost. Dus de Decemberzegels zijn ook hierop van toepassing.

Ook geen tijd voor een eigen ontwerp? Geen nood, want we hebben een uitgebreide collectie Kerstontwerpen gemaakt. We hebben wat ruimte vrij gelaten, zodat u er eventueel zelf nog iets op kunt zetten.

BESTELLEN