Handleiding

Schuif de twee lange delen van het onderstel als een kruis in elkaar. Goed aandrukken! Druk het ronde plaatje in het midden van het kruis.

Zo ziet het kleine onderstel (enkele gleufjes) er uit.

Zo ziet het grote onderstel (dubbele gleufjes) er uit.

      

Model Ovaal (a): dubbele gleufjes, 2 kleine velletjes

U kunt de velletjes op verschillende manieren in de gleufjes plaatsen. Zo kunt u eerst het ene vel in de twee buitenste gleufjes en dan in de binnenste gleuf plaatsen. Op dit laatste punt begint het tweede vel weer in het buitenste gleufje (ook weer buiten-buiten-binnen). Nu is er meer ovale vorm gemaakt. Zet het waxinelichtje op het ronde plaatje.

 

Een andere manier is door ieder velletje in twee buitenste gleufjes plaatsen, zodat deze samen de vorm van een oog krijgen. Optioneel (indien besteld) is een gestanst vel in de binnenste gleufjes. Verwijder de witte strip en bevestig de uiteinden aan elkaar, zodat een koker ontstaat. Plaats deze in de binnenste gleufjes. Zet het waxinelichtje op het ronde plaatje.

 

 

 

Model Rond (b): enkele gleufjes, één groot vel

Verwijder de witte strip van het vel en bevestig de uiteinden aan elkaar, zodat een koker ontstaat. Plaats deze in de gleufjes. Zet het waxinelichtje op het ronde plaatje.

 

 

Model XXL (c): dubbele gleufjes, één groot vel

Verwijder de witte strip van het vel en bevestig de uiteinden aan elkaar, zodat een koker ontstaat. Plaats deze in de buitenste gleufjes. Zet het waxinelichtje op het ronde plaatje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 BESTELLEN