Levertijd

Onze levertijd is voornamelijk afhankelijk van drie zaken:

  1. of de bestelling een (blanco of voorbedrukt) voorraadartikel betreft óf het om op maat gemaakte/gepersonaliseerde producten gaat, zoals een windlicht dat u zelf heeft ontworpen;
  2. de grootte van uw bestelling
  3. op welk tijdstip wij de bestelling van u hebben ontvangen.
Van bestellen tot aan verzenden blijft mensenwerk, onze levertijd is daarom indicatief. Wij proberen u op de hoogte te houden wanneer er vertragingen optreden. Heeft u een snellere levertijd nodig? Neem contact met ons op! Wij zullen onze uiterste best doen om aan uw wensen tegemoet te komen.

Voorraadartikelen

Voorraadartikelen zullen wij op werkdagen mits vóór 11.00 uur besteld, doorgaans binnen 2 werkdagen aanbieden bij PostNL. Zijn de door u bestelde artikelen niet op voorraad, dan nemen wij contact met u op om een indicatie van de levertijd te geven. Mocht dit voor een deel van de bestelling gelden, dan zenden wij de resterende artikelen kosteloos na. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om een deel van of de gehele bestelling de annuleren.

Gepersonaliseerde artikelen

Bestellingen tot 75 stuks die een bedrukking bevatten worden op werkdagen mits voor 13.00 uur besteld, doorgaans binnen 3 werkdagen aangeboden bij PostNL. Indien u een ontwerp via de website maakt en meteen bestelt, geldt het tijdstip van de bevestigingsmail. Laat u een ontwerp door ons maken, dan geldt het tijdstip waarop wij uw akkoord voor de digitale drukproef hebben ontvangen. Voor bestellingen groter dan 75 stuks kan een langere levertijd gelden, afhankelijk van het exacte aantal ongeveer 4 tot 15 werkdagen. Bij bestellingen van deze grootte ontvangt u een mail met een inschatting van de levertijd voor uw specifieke order, waarbij u om een reactie gevraagd wordt en op dat moment de order mag annuleren.

Heeft het spoed?

Vermeld dit dan s.v.p. in het veld ‘Opmerkingen’ bij uw bestelling (dit is vlak voordat u de bestelling definitief plaatst). Heeft u het binnen een paar dagen nodig, bel ons dan even op 062 817 1428, zodat we kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn. Indien wij op voorhand weten wat uw wensen zijn, dan kunnen wij daar ook beter op inspelen.