Het perfecte cadeau voor toeristen, kinderen en ziekenhuisbezoek

Het perfecte cadeau voor toeristen, kinderen en ziekenhuisbezoek

Het lijkt een kaart, maar is een windlichthouder

Met de windlichten van Licht met bericht geef je je klanten de kans om een waardevolle en persoonlijke bijdrage te leveren aan een belangrijk moment in hun leven, of dat van anderen.  Deze sfeervolle windlichtjes stralen positiviteit uit of bieden troost en zijn heel gemakkelijk met een viltstift te personaliseren.

Veilig: Er past een normaal waxinelichtje, maar ook een LED lampje in, waardoor het ook volledig veilig is voor kinderen, in ziekenhuizen (als bedlampje!) of knutselwerkje binnen zorginstellingen.

Verantwoord: Het windlicht is maatschappelijk verantwoord en van natuurlijke materialen in Nederland gemaakt.

Interessant voor toeristen: Omdat het uit platte, lichte onderdelen bestaat, past het gewoon door de brievenbus en blijven portokosten binnen de perken. Hierdoor is het tevens een aantrekkelijk cadeau voor de internationale klanten in je winkel. Ook handig: de productbeschrijving en handleiding van de lichtjes uit Pakket Holland zijn Engelstalig.

Diverse retail pakketten in onze shop:

voorgesorteerde, kant-en-klaar gemengde pakketten Holland, Moments of Mix:  40 voorbedrukte windlichten met envelop. De lichten uit pakket Holland hebben een Engelstalige productombeschrijving en handleiding, bij de overige lichtjes zijn deze in het Nederlands omschreven

zelf samengesteld pakket met de ontwerpen uit de pakketten. Geef in dit geval bij ‘Opmerkingen’ in je bestelling of via mail de aantallen en ontwerpnamen aan. Minimale afname 50 stuks;

eigen ontwerp lichtje maken . Daarbij kun je gebruikmaken van onze online ontwerptool of de gratis ontwerpservice.

Wil je minder dan 50 stuks van een ontwerp bestellen, dan kan dat ook. De minimale besteleenheid is echter altijd 10 stuks en hiervoor geldt een andere prijs.

Daarnaast hebben we een Nederlandstalige toonbankdisplay beschikbaar, waarin je 25-30 lichtjes kunt presenteren. Door de grote verscheidenheid aan toepassingen en ontwerpen kun je rekenen op een herhalingsaankoop.  Bovendien introduceren we regelmatig nieuwe ontwerpen, die bijdragen aan een langdurige klantenbinding.

Tijdelijk 15% korting op alle pakketten 

Om je voordelig kennis te laten maken met dit veelzijdige product, ontvang je tot en met 31 mei maar liefst 15% korting op alle pakketten. Gebruik hiervoor de couponcode RETAIL2018 in onze webshop.

   WINDLICHT ONTWERPEN           CONTACT MET ONTWERPTEAM               KNUTSELLICHTJES/PAKKETTEN BESTELLEN