Over ons

Licht met bericht is een jong bedrijf dat staat voor innovatie en klantgerichtheid. Het is onze overtuiging dat een klein gebaar een groot verschil kan maken, wanneer het persoonlijk is. Het gaat om de gedachte en het feit dat je daar op je eigen manier uiting aan geeft. Zo laat je weten welk moment en welke personen jij belangrijk vindt. En daarmee breng je altijd een glimlach op iemands gezicht.

Onze missie is daarom om je alle hulp te bieden een emotioneel waardevolle bijdrage te leveren aan een belangrijk moment in jouw leven, of dat van anderen. We willen je graag een goed gevoel bezorgen doordat je met jouw gebaar echt iets voor iemand hebt betekent. Daarnaast willen we je in staat stellen om een memorabel moment op warme en sfeervolle wijze te blijven koesteren.

Daarom bieden wij producten die je kunt personaliseren, sfeer brengen, positiviteit uitstralen of troost bieden en gezien worden als een mooi aandenken aan een belangrijk moment.

Onze verschillende modellen windlichten zijn voor elke bijzondere gelegenheid te ontwerpen. Je kunt je helemaal uitleven met de afbeeldingen in onze galerij, met eigen foto´s en teksten. Maar vind je dat lastig of is dat simpelweg niet jouw ding, dan nemen we je dat gewoon uit handen. Uiteraard drukken we niets af totdat jij helemaal tevreden bent over het ontwerp dat we voor je maken. Bovendien is het mogelijk om een blanco windlichtje zelf te kleuren of te beschrijven. Heel leuk voor kinderen, maar net zo geschikt voor volwassenen. Persoonlijker kan tenslotte niet!

Mocht je een idee hebben, maar weet je niet precies hoe je dat vorm moet geven, bel ons! We vinden het superleuk om met je mee te denken.

 

WINDLICHT ONTWERPEN BLANCO WINDLICHT BESTELLEN HELP MIJ! IK WIL CONTACT