Wat is het?

Voeg licht, warmte en sfeer toe aan uw persoonlijke boodschap.

Een uniek en persoonlijk cadeau dat door de brievenbus past. Dat zijn de windlichten van Licht met bericht, die volledig te personaliseren zijn. Heel origineel èn ontvanger hoeft er dus niet voor thuis te zijn. Zo blijft uw persoonlijke windlicht een echte verrassing.

Wij hebben diverse ontwerpen die zijn voorbedrukt en zeer geschikt zijn voor gelegenheden zoals Kerst en Valentijnsdag, of meer reguliere momenten als een verjaardag of verhuizing. Of gewoon zomaar, omdat het altijd leuk is om iemand te verrassen met iets bijzonders. Met een stift of fineliner kunt u er ook zelf nog iets op schrijven of tekenen.

Met de blanco exemplaren is de sky the limit!

U kunt zelf aan de slag met fineliner, stiften, stickers en linten en er een compleet eigen ontwerp van maken. Dit is ook een heel leuk idee voor kinderfeestjes of een regenachtige zondagmiddag! Met een LED-lampje bovendien volledig veilig.

 

Last but not least kunt u via onze ontwerptool ook online een ontwerp maken door afbeeldingen en teksten toe te voegen.

Wij beschikken over een ruime keuze aan foto’s en illustraties, maar u kunt ook zelf afbeeldingen uploaden. Klik hier om te lezen hoe onze online ontwerptool werkt.